Competitia de MTB Moinesti Zemes 2013

Despre competitie

Asociația Activ Moinești organizează în data de 6 octombrie 2013 cea de-a doua editie a competiției de Mountain Biking Moinesti Zemeș, județul Bacău. Competiția propune două trasee de deplasare: unul de 40 km (dificultate medie), altul de 75 km (dificultate medie sporită).

Valoarea totală a premiilor de anul acesta este de 22.400 lei. Participanții care ocupă Locul I vor primi vouchere cu premii în valoare de 800 lei fiecare , cei care ocupă Locul II vor primi vouchere cu premii în valoare de 500 lei fiecare și cei care ocupă Locul III vor primi vouchere cu premii în valoare de 300 lei fiecare. Alături de aceste premii, participanții vor avea șansa de a câștiga un premiu special la tombola surpriză organizată după încheierea competiției.

Paralel cu competiția se va desfășura un Târg de Toamnă, la care vor participa antreprenori sociali locali cu diverse produse specifice zonei (meşteşugărit, prepararea produselor alimentare locale, promovarea datinilor şi a obiceiurilor). Târgul îşi propune să stimuleze comunitatea locală în cunoaşterea şi promovarea specificului autentic din zonă si să ajute la păstrarea identităţii locale.


© 2017 Asociatia Activ Moinesti. Toate drepturile rezervate.